(17)
Miejscowe opady deszczu w pobliżu 5

Nowa restauracja w Kole. Jak wygląda w środku i co ugotuje dla nas kucharz?

Autor: Redakcja e-kolo.pl 06 Grudzień 2021 przeczytasz w ok. 2 min.
MATERIAŁ SPONSOROWANY
Nowa restauracja w Kole. Jak wygląda w środku i co ugotuje dla nas kucharz?
© Redakcja e-kolo.pl
(17) | Czytano:
76,512 razy | przeczytasz w ok. 2 min.

W najbliższy piątek otwarta zostanie nowa restauracja w naszym mieście. Beefteka i Browar Koło to propozycja, jakiej mieszkańcy Koła jeszcze nie doświadczyli.

R E K L A M A
17
Czytano:
76,512 razy
Udostępnij

Ściśle wyselekcjonowane mięsto produkowane przez firmę właścicieli restauracji to jedna z największych domen tego miejsca. Steki przyrządzane na najwyższym poziomie przez szefa kuchni, który do Koła przyjechał z trójmiasta, gdzie pracował w najlepszych kuchniach.

JAKUB BĘCZKOWSKI:

Ukończył 5-letnie technikum gastronomiczne. Prawdziwej pracy w gastronomii zaczął się uczyć w Irlandii- tam pracował w restauracji "Mint" połączonej z kasynem; następnie pracował w hiszpańskiej restauracji "Boqueria", gdzie poznał smaki przeróżnych tapasów i doświadczył na własnej skórze, co znaczy tabaka na kuchni. Później prowadził irlandzką kuchnię lunchową. Po powrocie do Polski pracował w hotelu 4-gwiazdkowym, następnie w Port Sztynort, aż wylądował w trójmieście i tam od 7 lat zajmował się kuchnią wegetariańską i wegańską, od Green Way, gdzie był szefem kuchni, po manna 68. W międzyczasie był też szefem kuchni w restauracji z owocami morza "Krewetkarnia".

Ciekawymi pozycjami w menu będa z pewnością dania wegetariańskie i wegańskie. To właśnie w Beeftece spróbujesz chociażby steka z kalafioru. 

Menedżerem restauracji został Radosław Małecki, który doskonale zna lokalny biznes i potrzeby klientów z zakresu gastronomii. To właśnie On oprowadził nas po nowym lokalu i opowiedział o tym, co zjemy i wypijemy w tym muejscu od najbliższego piątku.

Własna produkcja piwa

Kolski Browar - tego jeszcze nie było! Restauracja wyposażona jest w aparaturę do warzenia piwa najwyższej jakości. Warto spróbować chociażby piwa miodowego, którego produkcja opiera się o miód z lokalnych pasiek. 

Nie chcemy zdradzać zbyt wiele. Sprawdźcie sami!

Beefteka, Browar Koło

ul. Sienkiewicza 35, Koło

https://www.facebook.com/Beefteka

https://browarkolo.pl/

Oceń artykuł

0%
0%
0%
0%
0%
0%
Oddanych głosów: 0
GALERIA ZDJĘĆ
GALERIA ZDJĘĆ


R E K L A M A
R E K L A M A
Komentarze (17)
dodając komentarz akceptujesz regulamin. Pamiętaj o wzajemnym szacunku! HejtSTOP
Wyróżniony komentarz
meddd · 06 Grudzień 2021
Koło to dziura gdzie psy ...mu szczekaja
Gość · 11 Grudzień 2021
no i jak po otwarciu lokalu , może ktoś się podzieli wrażeniami, co taka cisza, a może nie było otwarcia lub TYLKO fla VIP
czytelnik · 12 Grudzień 2021
Ciekawe, czy był stek z "kalafioru"?
Gość · 08 Grudzień 2021
To kiedy to otwarcie, w ten piątek , jakoś nigdzie reklam, ani ulotek
czytelnik · 09 Grudzień 2021
Są ograniczenia związane z sytuacją pandemiczną, więc szeroko rozpowszechnione reklamy, ulotki itp. mogą spowodować w dniu otwarcia rzesze ludzi (przede wszystkim ciekawskich), których nie będzie można wpuścić lub -co gorzej- trzeba będzie wypraszać. I to w pierwszym dniu funkcjonowania lokalu! Właściciele zdają sobie z tego sprawę. Sytuacja jest zapewne dla nich wyjątkowo niewygodna.
wera · 07 Grudzień 2021
nie no szok chyba jakieś jaja z tym menadżerem od gastronomii
Zirytowana · 07 Grudzień 2021
Tatar to siekana mięso. Dlaczego weganie i inni roślinożerni nie wymyślą swoich nazw na potrawy z warzyw? Nie ma czegoś takiego jak tatar z buraka. To po prostu siekana burak
czytelnik · 09 Grudzień 2021
"To po prostu siekana burak". A może "siekana buraka"?
czytelnik · 07 Grudzień 2021
Albo sam BURAK! Może tylko sok z buraka?
potencjalny klient · 07 Grudzień 2021
w naszym mieście brakuje dobrych lokali ,czy Ten przypadnie do gustu mieszkańcom miasta i okolicy czas pokaże. czy może będzie to lokal wyłącznie dla snobów z wypchanymi portfelami , lub piwoszy siedzących pół dnia przy jednym kuflu piwa. wszystko przed nami klientami oraz właścicielami. życzę powodzenia szefowi kuchni i obsłudze.
Zuza · 07 Grudzień 2021
czy wybór na menadżera właśnie Tej Osoby przyniesie zyski czy straty to sie okaże. jako ewentualny klient jestem sceptyczna co do osoby menadżera ,
czytelnik · 07 Grudzień 2021
Menadżera konsumować nie będziemy. Wszystko zależy od cen i gustów potencjalnych klientów.
czytelnik · 07 Grudzień 2021
"....steka z kalafioru"? Dopełniacz (kogo? czego?): kalafiora!
Aga · 06 Grudzień 2021
Nareszcie konkurencja. Super. W Mazurku jest pysznie, ale troszkę mały wybór w daniach wegetariańskich i wegańskich. Ale kucharz znakomity. Fajnie, że tu też będzie coś wege. Na pewno będzie pysznie również.
meddd · 06 Grudzień 2021
Koło to dziura gdzie psy ...mu szczekaja
Korona · 06 Grudzień 2021
Znając życie nasza kolska elyta zaraz zacznie ujadać, szkalować i płakać że drogo itd.zyczę właścicielom aby im się udało
Adam · 06 Grudzień 2021
Proszę, proszę, brzmi przepysznie i gustownie! Brawo 👏 będę w Kole, to wpadnę
Krystyna · 06 Grudzień 2021
Hej, redakcjo! Piwo się warzy, produkty do piwa - waży /od "waga"/
Inne
Bezpieczna podróż w święta - nie zapomnij o tych zasadach
1 minutę temu 6

Bezpieczna podróż w święta - nie zapomnij o tych zasadach

Miasto Koło
Rodzinne Kolędowanie w Kole: mieszkańcy wspólnie świętowali w duchu Bożego Narodzenia
3 godziny temu 692

Rodzinne Kolędowanie w Kole: mieszkańcy wspólnie świętowali w duchu Bożego Narodzenia

Sport
Wigilia piłkarska w Osieku Wielkim: Tradycja i wspólnota w duchu sportu
3 godziny temu 1,537

Wigilia piłkarska w Osieku Wielkim: Tradycja i wspólnota w duchu sportu

Miasto Koło
W ostatnim tygodniu odeszli od nas [15-12 - 22-12-2024]
12 godziny temu 8,432

W ostatnim tygodniu odeszli od nas [15-12 - 22-12-2024]

Wypadki
W trakcie hamowania z pojazdu ciężarowego wypadł bal drewna
13 godziny temu 9,455

W trakcie hamowania z pojazdu ciężarowego wypadł bal drewna

Gmina Kościelec
Zebranie Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kościelcu
2 dni temu 1,036

Zebranie Oddziału Gminnego ZOSP RP w Kościelcu

R E K L A M A