(17)
Zachmurzenie 2.2

Nowa restauracja w Kole. Jak wygląda w środku i co ugotuje dla nas kucharz?

Autor: Redakcja e-kolo.pl 06 Grudzień 2021 przeczytasz w ok. 2 min.
MATERIAŁ SPONSOROWANY
Nowa restauracja w Kole. Jak wygląda w środku i co ugotuje dla nas kucharz?
© Redakcja e-kolo.pl
(17) | Czytano:
76,460 razy | przeczytasz w ok. 2 min.

W najbliższy piątek otwarta zostanie nowa restauracja w naszym mieście. Beefteka i Browar Koło to propozycja, jakiej mieszkańcy Koła jeszcze nie doświadczyli.

R E K L A M A
17
Czytano:
76,460 razy
Udostępnij

Ściśle wyselekcjonowane mięsto produkowane przez firmę właścicieli restauracji to jedna z największych domen tego miejsca. Steki przyrządzane na najwyższym poziomie przez szefa kuchni, który do Koła przyjechał z trójmiasta, gdzie pracował w najlepszych kuchniach.

JAKUB BĘCZKOWSKI:

Ukończył 5-letnie technikum gastronomiczne. Prawdziwej pracy w gastronomii zaczął się uczyć w Irlandii- tam pracował w restauracji "Mint" połączonej z kasynem; następnie pracował w hiszpańskiej restauracji "Boqueria", gdzie poznał smaki przeróżnych tapasów i doświadczył na własnej skórze, co znaczy tabaka na kuchni. Później prowadził irlandzką kuchnię lunchową. Po powrocie do Polski pracował w hotelu 4-gwiazdkowym, następnie w Port Sztynort, aż wylądował w trójmieście i tam od 7 lat zajmował się kuchnią wegetariańską i wegańską, od Green Way, gdzie był szefem kuchni, po manna 68. W międzyczasie był też szefem kuchni w restauracji z owocami morza "Krewetkarnia".

Ciekawymi pozycjami w menu będa z pewnością dania wegetariańskie i wegańskie. To właśnie w Beeftece spróbujesz chociażby steka z kalafioru. 

Menedżerem restauracji został Radosław Małecki, który doskonale zna lokalny biznes i potrzeby klientów z zakresu gastronomii. To właśnie On oprowadził nas po nowym lokalu i opowiedział o tym, co zjemy i wypijemy w tym muejscu od najbliższego piątku.

Własna produkcja piwa

Kolski Browar - tego jeszcze nie było! Restauracja wyposażona jest w aparaturę do warzenia piwa najwyższej jakości. Warto spróbować chociażby piwa miodowego, którego produkcja opiera się o miód z lokalnych pasiek. 

Nie chcemy zdradzać zbyt wiele. Sprawdźcie sami!

Beefteka, Browar Koło

ul. Sienkiewicza 35, Koło

https://www.facebook.com/Beefteka

https://browarkolo.pl/

Oceń artykuł

0%
0%
0%
0%
0%
0%
Oddanych głosów: 0
GALERIA ZDJĘĆ
GALERIA ZDJĘĆ


R E K L A M A
R E K L A M A
Komentarze (17)
dodając komentarz akceptujesz regulamin. Pamiętaj o wzajemnym szacunku! HejtSTOP
Wyróżniony komentarz
meddd · 06 Grudzień 2021
Koło to dziura gdzie psy ...mu szczekaja
Gość · 11 Grudzień 2021
no i jak po otwarciu lokalu , może ktoś się podzieli wrażeniami, co taka cisza, a może nie było otwarcia lub TYLKO fla VIP
czytelnik · 12 Grudzień 2021
Ciekawe, czy był stek z "kalafioru"?
Gość · 08 Grudzień 2021
To kiedy to otwarcie, w ten piątek , jakoś nigdzie reklam, ani ulotek
czytelnik · 09 Grudzień 2021
Są ograniczenia związane z sytuacją pandemiczną, więc szeroko rozpowszechnione reklamy, ulotki itp. mogą spowodować w dniu otwarcia rzesze ludzi (przede wszystkim ciekawskich), których nie będzie można wpuścić lub -co gorzej- trzeba będzie wypraszać. I to w pierwszym dniu funkcjonowania lokalu! Właściciele zdają sobie z tego sprawę. Sytuacja jest zapewne dla nich wyjątkowo niewygodna.
wera · 07 Grudzień 2021
nie no szok chyba jakieś jaja z tym menadżerem od gastronomii
Zirytowana · 07 Grudzień 2021
Tatar to siekana mięso. Dlaczego weganie i inni roślinożerni nie wymyślą swoich nazw na potrawy z warzyw? Nie ma czegoś takiego jak tatar z buraka. To po prostu siekana burak
czytelnik · 09 Grudzień 2021
"To po prostu siekana burak". A może "siekana buraka"?
czytelnik · 07 Grudzień 2021
Albo sam BURAK! Może tylko sok z buraka?
potencjalny klient · 07 Grudzień 2021
w naszym mieście brakuje dobrych lokali ,czy Ten przypadnie do gustu mieszkańcom miasta i okolicy czas pokaże. czy może będzie to lokal wyłącznie dla snobów z wypchanymi portfelami , lub piwoszy siedzących pół dnia przy jednym kuflu piwa. wszystko przed nami klientami oraz właścicielami. życzę powodzenia szefowi kuchni i obsłudze.
Zuza · 07 Grudzień 2021
czy wybór na menadżera właśnie Tej Osoby przyniesie zyski czy straty to sie okaże. jako ewentualny klient jestem sceptyczna co do osoby menadżera ,
czytelnik · 07 Grudzień 2021
Menadżera konsumować nie będziemy. Wszystko zależy od cen i gustów potencjalnych klientów.
czytelnik · 07 Grudzień 2021
"....steka z kalafioru"? Dopełniacz (kogo? czego?): kalafiora!
Aga · 06 Grudzień 2021
Nareszcie konkurencja. Super. W Mazurku jest pysznie, ale troszkę mały wybór w daniach wegetariańskich i wegańskich. Ale kucharz znakomity. Fajnie, że tu też będzie coś wege. Na pewno będzie pysznie również.
meddd · 06 Grudzień 2021
Koło to dziura gdzie psy ...mu szczekaja
Korona · 06 Grudzień 2021
Znając życie nasza kolska elyta zaraz zacznie ujadać, szkalować i płakać że drogo itd.zyczę właścicielom aby im się udało
Adam · 06 Grudzień 2021
Proszę, proszę, brzmi przepysznie i gustownie! Brawo 👏 będę w Kole, to wpadnę
Krystyna · 06 Grudzień 2021
Hej, redakcjo! Piwo się warzy, produkty do piwa - waży /od "waga"/
Powiat Kolski
Ostrzeżenie meteorologiczne dla powiatu kolskiego: nadchodzą trudne warunki atmosferyczne
37 minuty temu 1,274

Ostrzeżenie meteorologiczne dla powiatu kolskiego: nadchodzą trudne warunki atmosferyczne

Gmina Kościelec
Nietypowy plac zabaw w gminie Kościelec
43 minuty temu 236

Nietypowy plac zabaw w gminie Kościelec

Inne
Zapach spalenizny w markecie. Interwencja straży pożarnej
4 godziny temu 8,105

Zapach spalenizny w markecie. Interwencja straży pożarnej

Gmina Przedecz
Dzień Pracownika Socjalnego w Przedczu. Burmistrz skierował słowa podziękowania
6 godziny temu 1,568

Dzień Pracownika Socjalnego w Przedczu. Burmistrz skierował słowa podziękowania

Wypadki
Kierowca autobusu musiał wjechać do rowu by uniknąć zderzenia
21 godziny temu 13,217

Kierowca autobusu musiał wjechać do rowu by uniknąć zderzenia

Inne
Miał zakaz prowadzenia pojazdów, ale to jego najmniejsze zmartwienie
1 dzień temu 9,735

Miał zakaz prowadzenia pojazdów, ale to jego najmniejsze zmartwienie

R E K L A M A